amp 2017 3489-Urban-samenspel-concert-elektrischegitaar-zang-pop-jongeren-horizontaal.jpg

Pop Amsterdam

waar je popmuziek maakt

Welkom bij Pop Amsterdam: hier leer je  elektrisch gitaar spelen, drummen, piano/toetsen, saxofoon, basgitaar en zingen. En dat niet alleen! Je leert ook: songwriting - beats maken op de computer - produceren - composing - hip hop & rap en de muziektheorie achter top 40 muziek. Ons leerconcept is gebaseerd op plezier in samen spelen, optreden en het ontwikkelen van jouw talenten. Daarom speel je vanaf het begin gelijk in een band, je treedt op op een poppodium en je kunt extra workshops volgen.

Bij Pop Amsterdam gaat het om het ontwikkelen van jouw creativiteit en talent. Je kunt vanaf aanvangsniveau beginnen, de eerste les is altijd een vrijblijvende proefles. Meld je aan: we helpen je graag!

Lees meer over onze werkwijze.

NIEUW: Popbende (7 t/m 12 jaar)

Kies jouw favoriete instrument & speel direct samen in een bandje (bij de instrumentles inbegrepen). Als startende muzikant krijg je twee keer per week les: één keer op je instrument (individueel of in groepsverband), en één keer met je popbende. Tijdens jouw instrumentale -of zangles leer je techniek en theorie, met die tools kan je in jouw popband direct samenspelen. Optreden hoort er natuurlijk ook bij, en dat doen we dan ook een meerdere keren per jaar op een echt podium in Amsterdam! Popbende is onderdeel van muziekbende

Instrument- of zangles (alle leeftijden)

Bij een instrumentale of vocale jaarcursus kies je voor alleen instrumentles of zangles. Je kunt je inschrijven voor ons extra workshopaanbod. Sommige kinderen leren beter op individuele basis en/of willen nog niet gelijk in een popband. Kies uit zingen, drummen, basgitaar, piano-toetsen, elektrische gitaar, saxofoon of trompet. De standaardles is een duo les, individueel of in een groter groepje kan ook (meer/minderprijs). De lessen zijn voor verschillende leeftijden en niveaus.

Lees meer over de aanmeldprocedure

 

Samenspelen & instrumentles (12+)

Ben je 12 jaar of ouder dan kun je bij Instrument/zang & Band. Je leert dan een instrument bespelen én je gaat direct in een band! 

Bandcoaching
Alleen bandles

Leerlingen die in een band willen spelen, zonder instrumentles te krijgen (op de muziekschool), kunnen bij ons samenspelen in een popband. Dit zijn aparte bands zonder gecombineerde instrument en/of vocale lessen. Je kunt je aanmelden als instrumentalist (zang-gitaar-bass-drums-toetsen-sax-trompet) of als gehele band. 

Pop Academy

Dit is de talentafdeling van de muziekschool voor gemotiveerde leerlingen vanaf circa 9 jaar met minimaal 2 jaar leservaring. Ben jij gemotiveerd om meer met muziek te doen dan alleen les? Lees dan gauw verder op de Pop Academy pagina. Om toegelaten te worden tot de Pop Academy doe je eerst auditie, deze is altijd in juni.