IMG_2997.JPG

Pop Amsterdam

waar je popmuziek maakt

Welkom bij Pop Amsterdam: hier leer je  elektrisch gitaar spelen, drummen, piano/toetsen, saxofoon, basgitaar en zingen. En dat niet alleen! Je leert ook: songwriting - beats maken op de computer - produceren - composing - hip hop & rap en de muziektheorie achter de hits van nu. Ons leerconcept is gebaseerd op plezier in samen spelen, optreden en het ontwikkelen van jouw talenten. Daarom speel je vanaf het begin gelijk in een band, je treedt op op een poppodium en je kunt extra workshops volgen.  Bij Pop Amsterdam gaat het om het ontwikkelen van jouw creativiteit en talent. Je kunt vanaf aanvangsniveau beginnen, de eerste les is altijd een vrijblijvende proefles. Meld je aan: we helpen je graag!

Lees meer over onze werkwijze.

 

 

Instrument/Zang & Band
leer een instrument & speel in een band

Deze jaarcursus is het hart van onze opleiding. We stimuleren het muziek maken vanuit groepsverband omdat het samen leren en ervaren bewezen meerwaarde heeft. Je leert een instrument spelen en/of zingen van je eigen vakdocent en past dit gelijk toe in je eigen popband onder leiding van een professionele bandcoach. Je wekelijkse les bestaat uit 30 minuten zangles of instrumentles en 30 minuten bandcoaching. Je kunt kiezen voor: zingen, drummen, basgitaar, piano-toetsen, elektrische gitaar, saxofoon en trompet.  De bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Naast de wekelijkse band en instrument/zanglessen kun je extra workshops volgen.

Instrument- of zangles

Bij een instrumentale of vocale jaarcursus kies je voor alleen instrumentles of zangles zonder samenspel in een band. Je kunt je inschrijven voor ons extra workshopaanbod. Sommige kinderen leren beter op individuele basis en/of willen nog niet gelijk in een popband. Kies uit zingen, drummen, basgitaar, piano-toetsen, elektrische gitaar, saxofoon of trompet. De standaardles is een duo les, individueel of in een groter groepje kan ook (meer/minderprijs). De lessen zijn voor verschillende leeftijden en niveaus en worden door dezelfde vakdocenten en coaches gegeven als Instrument/zang & Band.

Lees meer over de aanmeldprocedure

 

Bandcoaching
Alleen bandles

Leerlingen die in een band willen spelen, zonder instrumentles te krijgen (op de muziekschool), kunnen bij ons samenspelen in een popband. Dit zijn aparte bands zonder gecombineerde instrument en/of vocale lessen. Je kunt je aanmelden als instrumentalist (zang-gitaar-bass-drums-toetsen-sax-trompet) of als gehele band. 

Pop Academy

Dit is de talentafdeling van de muziekschool voor gemotiveerde leerlingen vanaf circa 9 jaar met minimaal 2 jaar leservaring. Ben jij gemotiveerd om meer met muziek te doen dan alleen les? Lees dan gauw verder op de Pop Academy pagina. Om toegelaten te worden tot de Pop Academy doe je eerst auditie, deze is altijd in juni.