> les- en oefenruimte

Zoek je als zelfstandig muziekdocent een ruimte om les te geven? Muziekschool Amsterdam werkt samen met Muziekdocentencollectief Amsterdam (MdcA). Je kunt je bij het MdcA aanmelden en zo je eigen lespraktijk starten in onze verzorgde lesruimtes. Ook als je opzoek bent naar een ruimte voor andere muzikale, educatieve of culturele activiteiten kun je terecht bij Muziekschool Amsterdam.

Meer informatie & aanmelden

> workshops

Onze docenten kunnen op aanvraag muziekworkshops verzorgen voor bedrijven of andere groepen mensen. Bij een Smash Your Trash-middag of Barbershoplunch leer je elkaar van een heel andere kant kennen – goed voor de team spirit! Voor meer informatie en een aanbod op maat, neem contact op met klantenservice@muziekschoolamsterdam.nl.

> optredens

Op zoek naar een leuke act voor je feest of evenement? Muziekschool Amsterdam heeft een aantal fantastische bands en orkesten die graag komen optreden. Meer informatie? Mail naar klantenservice@muziekschoolamsterdam.nl.

> voor kinderopvangorganisaties

Muziekschool Amsterdam werkt samen met organisaties in de kinderopvang. We geven muziek- en samenspellessen voor alle leeftijden op locatie. Interesse? Neem contact op met joachim.bosboom@muziekschoolamsterdam.nl.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan