pop academy

voor wie is de pop academy

Heb je interesse in popmuziek en ben je meer dan gemiddeld gemotiveerd en getalenteerd? Dan is de Pop Academy vast iets voor jou. De Academy is er voor leerlingen tussen de 9 t/m 20 jaar die minimaal twee jaar les hebben gehad. 

 

wat houdt het programma in

Het Pop Academy programma biedt volop muzikale uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei. Het programma faciliteert je muzikale en instrumentale ontwikkeling door een prikkelend aanbod:

 

Je krijgt wekelijks 30 minuten individuele instrumentale- of vocale lessen, staat regelmatig op het podium, wordt gecoacht op je performance-skills en je maakt live opnames. Als Pop Academy leerling heb je tevens gratis toegang tot het Academy Workshop Programma (met o.a. songwriting, garageband, etc.). De dag en tijd voor je instrumentles spreek je af met je docent.

 

Heb je ergens anders dan op de muziekschool les? Dan kun je er ook voor kiezen om, na een succesvol afgeronde auditie, alleen het workshopprogramma te volgen. De kosten daarvoor zijn €242. Meld je aan via het onderstaande formulier en vermeld in het opmerkingenveld dat je alleen gebruik wilt maken van het workshopprogramma.

 

HIER LEES JE ALLES OVER DE  AUDITIES 2019

waar | wie | wanneer
leeftijd 9 t/m 20 jaar

duur jaar (37 weken)

start september

tarief 770 euro of in termijnen: 10 x 77 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

print

Meer info? Kijk voor meer cursussen op muziekschoolamsterdam.nl.

Eerst uitproberen? Neem voor een proefles contact op met de klantenservice, tel 020 578 73 73 of vul het aanmeldformulier in op http://www.muziekschoolamsterdam.nl/proefles/.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan