Jazz Academy

voor wie is de jazz academy

Heb je interesse in jazzmuziek en ben je meer dan gemiddeld gemotiveerd en getalenteerd? Dan is de Jazz Academy vast iets voor jou. De Academy is er voor leerlingen tussen de 9 t/m 20 jaar die minimaal twee jaar les hebben gehad. 

 

wat houdt het programma in

Het Jazz Academy programma biedt volop muzikale uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei. Het programma faciliteert je muzikale en instrumentale ontwikkeling door een prikkelend aanbod:

 

Je krijgt wekelijks 30 minuten individuele instrumentale- of vocale lessen, staat regelmatig op het podium en je wordt gecoacht op je performance-skills. Als Jazz Academy leerling heb je tevens gratis toegang tot het Academy Workshop Programma (met o.a. een workshop slagwerk, studio-opname en het piano improlab). De dag en tijd voor je instrumentles spreek je af met je docent. 

 

extern les: ALLEEN DEELNEMEN AAN WORKSHOPS 
Heb je ergens anders dan op de muziekschool les? Dan kun je er ook voor kiezen om, na een succesvol afgeronde auditie, alleen het workshopprogramma te volgen. De kosten daarvoor zijn €242.  Meld je aan via het onderstaande formulier en vermeld in het opmerkingenveld dat je alleen gebruik wilt maken van het workshopprogramma. 

 

auditie

Heb je interesse in de Jazz Academy? Leuk! Om toegelaten te worden doe je wel eerst auditie. Deze vindt plaats op zaterdag 29 juni 2019 v.a. 10:00 uur op Muziekschool Amsterdam locatie Zuid. Overleg de inschrijving voor de auditie altijd eerst met je docent. 

 

LET OP: inschrijven voor de Jazz Academy kan alleen ná het succesvol afronden van de auditie. 

 

 HIER LEES JE ALLES OVER DE AUDITIES 2019

waar | wie | wanneer
leeftijd 9 t/m 20 jaar

duur jaar (37 weken)

start september

tarief 770 euro of in termijnen: 10 x 77 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

print

Meer info? Kijk voor meer cursussen op muziekschoolamsterdam.nl.

Eerst uitproberen? Neem voor een proefles contact op met de klantenservice, tel 020 578 73 73 of vul het aanmeldformulier in op http://www.muziekschoolamsterdam.nl/proefles/.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan