academie klassiek

 

Intensief met klassieke muziek bezig zijn

Heb je interesse in het spelen van klassieke muziek en ben je meer dan gemiddeld gemotiveerd en getalenteerd? Dan is de Academie Klassiek vast iets voor jou! De Academie is er voor studenten van 9 t/m 20 jaar die minimaal twee jaar muziekles hebben gehad.  

 

wat houdt de academie klassiek in?

Het programma biedt volop muzikale uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het Academieprogramma faciliteert muzikale en instrumentale ontwikkeling door een uitdagend aanbod van wekelijkse individuele instrumentale /vocale lessen, samenspel, optredens en deelname aan het Academie Workshop Programma.  Je krijgt wekelijks 30 minuten les. Om op de academie te komen, doe je eerst auditie. 

 

extern les: ALLEEN DEELNEMEN AAN WORKSHOPS 
Heb je ergens anders dan op de muziekschool les? Dan kun je er ook voor kiezen om, na een succesvol afgeronde auditie, alleen het workshopprogramma te volgen. De kosten daarvoor zijn €242.  Meld je aan via het onderstaande formulier en vermeld in het opmerkingenveld dat je alleen gebruik wilt maken van het workshopprogramma. 

 

auditie

Heb je interesse in de Academie Klassiek? Leuk! Om toegelaten te worden doe je wel eerst auditie. Deze vindt plaats op zaterdag 29 juni 2019 v.a. 10:00 uur op Muziekschool Amsterdam locatie Zuid. Overleg de inschrijving voor de auditie altijd eerst met je docent. 

 

LET OP: inschrijven voor de Academie Klassiek kan alleen ná het succesvol afronden van de auditie. 

 

HIER VIND JE INFORMATIE OVER DE AUDITIES 2019

waar | wie | wanneer
leeftijd 9 t/m 20 jaar

duur jaar (37 weken)

start september

tarief 770 euro of in termijnen: 10 x 77 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

print

Meer info? Kijk voor meer cursussen op muziekschoolamsterdam.nl.

Eerst uitproberen? Neem voor een proefles contact op met de klantenservice, tel 020 578 73 73 of vul het aanmeldformulier in op http://www.muziekschoolamsterdam.nl/proefles/.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan