samen zingen/spelen

Muziekschool Amsterdam is een ontmoetingsplek waar je samen met anderen muziek maakt in bands, ensembles en orkesten. Houd je van optreden? Dat komt goed uit want je treedt hier regelmatig op in concertzalen, op festivals en in popzalen. Door de stad en ver daarbuiten!

> Muziekles tegen gereduceerd tarief groep 5 t/m 8

Voor kinderen uit groep 5 t/m 8 is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een combinatieles te volgen: bij Instrument & Orkest en Pop Amsterdam combineer je les op je eigen instrument, met samen spelen, zingen en praktische kennis over muziek.

> ensembles

Luister je graag naar klassieke muziek of wereldmuziek? Sluit je dan aan bij een ensemble en speel er samen op los!

> orkesten

Er is voor ieder wat wils! We hebben verschillende strijkorkesten, maar ook met andere instrumenten kun je in een orkest terecht. Gezelligheid gegarandeerd!

> jazzensembles

Deze voor Nederland unieke jazzafdeling bloeit! Iedereen vanaf 9 jaar kan beginnen met jazz en
heeft de mogelijkheid door te stromen naar het Conservatorium van Amsterdam.

> popbands

Wil je in een popband spelen? Of je nu beginner of gevorderde bent, wees welkom bij Plug and Play! Lijkt je de combinatie van wekelijks instrumentles èn in een band spelen ideaal? Kies dan voor Pop Amsterdam! Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau.

> zanggroepen

Bij de muziekschool kun je al vanaf de kleuterklas in een zanggroep zingen. Welke groep je ook kiest; je gaat lekker samen zingen en optreden!

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan