Jazz Focus Bigband

Bigband fun - but serious fun!

Voor jonge muzikanten die op hoog niveau willen samenspelen in een bigband: saxofoon, trombone, trompet, piano, gitaar, contrabas of drums. Als jij je op je gemak voelt met een partij voor je neus, niet terugdeinst voor een solo en graag op het podium staat met andere talenten, dan is dit je band!

Onze bigband heeft vier á vijf trompetten, vier trombones, vijf saxen, een ritmesectie (piano, gitaar, contrabas en drums) en een zanger(es). Ons repertoire is als jazz zelf. Een smeltkroes van stijlen: van swingende hard bop tot mooie ballads, van rhythm & blues tot Latin jazz. In de lessen werken we geconcentreerd en in hoog tempo, maar uiteraard ook met speelplezier!

We treden regelmatig op, doen mee aan nationale bigband concoursen en we spelen op festivals en jazzpodia zoals het Bimhuis. Voor meer informatie, kijk op onze site: www.jazzfocus.nl

 

waar | wie | wanneer


centrum-oost

woensdag 19:30-21:00 > aanmelden cursus
leeftijd vanaf 15 jaar, ook voor volwassenen

duur jaar (37 weken)

start bij aanvang van, en gedurende het jaar

tarief 177 euro of in termijnen: 10 x 17,70 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

tarief vanaf 21 jaar 315 euro of in termijnen: 10 x 31,50 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

print

Meer info? Kijk voor meer cursussen op muziekschoolamsterdam.nl.

Eerst uitproberen? Neem voor een proefles contact op met de klantenservice, tel 020 578 73 73 of vul het aanmeldformulier in op http://www.muziekschoolamsterdam.nl/proefles/.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan