The Jazz Vanguards

Swingende jazz en improvisatie

Hou je van jazzmuziek? Lees dan snel verder.
Als jij al een beetje akkoorden leest, wat toonladders speelt en een basis hebt met het spelen van noten: sluit je dan aan bij de The Jazz Vanguards. In een gezellige bandzetting spelen we samen swingende jazz-nummers en verzinnen en ontdekken we nieuwe vormen om nummers te spelen. Kom je in dit ensemble lekker uit de verf? Dan maak je kans op een plek bij The Jazz Connectors; een ander ensemble voor gemotiveerde en enthousiaste jazzmuzikanten.

Natuurlijk sta je ook op het podium! We laten van ons horen tijdens de jaarlijkse Peter Guidi Jazz MArathon in het Bimhuis in Amsterdam. Daarnaast treden we op tijdens de presentatie avonden van de Jazzafdeling van Muziekschool Amsterdam.

Speel je op een van de volgende instrumenten? Dan ben je van harte welkom om ons ensemble te versterken! Saxofoon, trombone, trompet, dwarsfluit, klarinet, slagwerk, (contra)bas, toetsen of gitaar.

Talentprogramma

Wist je dat we een unieke jazz afdeling hebben? Jazzliefhebbers vanaf 8 jaar volgen lessen in jazz en improvisatie. Voor talentvolle leerlingen is  er de Jazz Academy, dé opstap naar het conservatorium. 

 

waar | wie | wanneer


centrum-oost

dinsdag 20:00-21:30 > aanmelden cursus
leeftijd vanaf 15 jaar, ook voor volwassenen

duur jaar (37 weken)

start bij aanvang van, en gedurende het cursusjaar

tarief 177 euro of in termijnen: 10 x 17,70 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

tarief vanaf 21 jaar 315 euro of in termijnen: 10 x 31,50 euro (stroom je later in dan betaal je naar rato)

print

Meer info? Kijk voor meer cursussen op muziekschoolamsterdam.nl.

Eerst uitproberen? Neem voor een proefles contact op met de klantenservice, tel 020 578 73 73 of vul het aanmeldformulier in op http://www.muziekschoolamsterdam.nl/proefles/.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan