kennismaken

Muzikale vorming is belangrijk voor kinderen. Tijdens het kennismakingsaanbod leren kinderen onder andere hun cognitieve en motorische vaardigheden ontwikkelen.

> peuters

In deze cursussen gaan kinderen samen met hun ouder het plezier van muziek ontdekken.> spelen met muziek groep 1 en 2

Kinderen ontdekken spelenderwijs de diverse aspecten van muziek. Dit doen ze met behulp van liedjes, spelletjes en muziekfragmenten over allerlei onderwerpen uit het kinderleven.
> ontdek je instrument

Voor kinderen die zeker weten dat ze op muziekles willen maar de keuze voor een instrument nog niet goed kunnen maken is er Ontdek je instrument. De kids krijgen dan een jaar de tijd om uit te vinden wat ze leuk vinden!
> instrument & orkest groep 5 t/m 8

Lijkt het je leuk om samen te spelen in een orkestje? Speciaal voor kinderen met weinig muzikale ervaring maar die wél al weten welk instrument ze willen bespelen, is er Instrument en Orkest. Je krijgt wekelijks les op je instrument én speelt meteen samen!> pop amsterdam groep 5 t/m 8

Zie je jezelf al in een popband spelen? Ook kinderen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden kunnen direct in een band bij Pop Amsterdam! Je krijgt wekelijks les op je instrument én speelt meteen samen in een band!
ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan