instrument bespelen

> Muziekles tegen gereduceerd tarief groep 5 t/m 8

Voor kids uit groep 5 t/m 8 is er de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief een combinatieles te volgen: bij Instrument & Orkest en Pop Amsterdam combineer je instrument- of zangles met direct spelen in een orkest of band!

> blaasinstrumenten

Dol op de klank van een saxofoon of trompet? Neem dan les bij de muziekschool! Individueel of in een groepje. Zit je in groep 5 t/m 8 en wil je graag een combinatieles? Kies dan voor Pop Amsterdam. Je krijgt dan én les op je instrument én je speelt meteen in een orkestje of band!

> toetsinstrumenten

Keyboard of piano leren spelen? Er zijn genoeg mogelijkheden, alleen of samen in een groepje. Zit je in groep 5 t/m 8 en wil je liever een combinatieles? Kies dan voor Instrument & Orkest of Pop Amsterdam. Je krijgt dan én les op je instrument én je speelt meteen in een orkestje of band!

> slaginstrumenten

Slagwerk past echt bij elke muziekstijl, dus je hebt genoeg mogelijkheden om (ooit) in een band of ensemble te spelen. Als beginner ga je aan de slag bij Het Muziekplein. Daarna kies je voor groepsles of individuele les.

> snaarinstrumenten

Altijd al gitaar of viool willen spelen? Bij de muziekschool speel je al vanaf de kleuterklas een snaarinstrument, samen of alleen. Keuze genoeg!

> zanglessen

Bij de muziekschool kun je zanglessen nemen in een muziekstijl die bij je past.

ontwikkeling: visual communications concept & ontwerp: aan