Groepsfoto Strijkersweekend Muziekschool Amsterdam 2020.jpg
17-08-2020

Strijkersweekend groot succes!

Het laatste weekend van de vakantie vond de eerste editie van het strijkersweekend plaats. Het was een groot succes! Er waren 21 deelnemers van 8 tot 16 jaar van binnen en buiten de muziekschool. De deelnemers hebben zich drie dagen lang ondergedompeld in een divers programma bestaande uit gezamenlijk inspelen, instrumentale lessen, improvisatie, Klezmer, historische verdieping en kamermuziek. Ook waren er twee concerten: een docentenconcert en een deelnemers-slotconcert die beiden live werden gestreamd.

Een heel inspirerend begin van het nieuwe seizoen!

hartelijk dank hiervoor team Bob, Iefke, Eva, Emma Besselaar Chieko, Emma Breedveld, Edzo en Angenieta

 

Enkele quotes van enthousiaste deelnemers en hun ouders:

"De meisjes zijn zoooo blij en gelukkig van de kamermuziekdag, enorm bedankt! Ze kunnen niet wachten om morgen weer verder te gaan. Ze vergeleek het met die tv-serie Fame, waar iedereen ook de hele dag aan het studeren is 'to make dreams come true'. Je bijdrage aan het leven van onze meiden is heel waardevol."

"Thank you, teachers and all people involved in preparation of the concert and streaming. It was a great experience. I think my daughter was also impressed."

"Thank you for organising the Strings Weekend. A true success and a lovely and valuable experience for my son! He enjoyed it very much, and we enjoyed the live concerts a lot. The sound and image worked very well today. Thanks for arranging all these!"

een deelneemster, na afloop van het slotconcert:
"Geweldig Emma, zoo mooi! En top gestreamed Job! Dit was een prachtig festival!"