corona-virus-still-1-1000x562.jpg
28-03-2020

Corona & muziekles: we streven naar (online) continuiteit

Net als de activiteiten van het regulier onderwijs zijn ook de fysieke lesactiviteiten binnen de muren van de muziekschool tijdelijk stopgezet (minimaal t/m 28 april 2020). Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat deze bijzondere situatie vraagt om maatregelen te treffen die tot twee weken geleden nog niet op het netvlies stonden.


Zoveel mogelijk online

Een van de uitgangspunten van onderwijsinstellingen is dat we zoveel mogelijk streven naar continuïteit. Daarom worden onze activiteiten in de komende tijd zoveel mogelijk in een online-setting uitgevoerd. Het principe van 'zoveel mogelijk continuïteit', hanteren we ook voor onze administratieve en financiële processen.


binnen afzienbare tijd meer duidelijkheid

Wij hopen dat we binnen afzienbare tijd kunnen overzien wat het effect is van deze bijzondere Corona-tijd. Op dat moment bepalen we op basis van wat er daadwerkelijk gerealiseerd is, en mede op basis van overheidsmaatregelen en onze lesvoorwaarden, welke aanpassingen we (moeten) doen om deze periode ook administratief en financieel in alle redelijkheid af te ronden.