muziekjuf.png
23-01-2020

doneeractie: Christie geeft les in vluchtelingenkamp

Onze muziekdocent Christie, die op verschillende basisscholen muziekles geeft, gaat een wel heel bijzonder avontuur aan: ze vertrekt binnenkort voor drie maanden naar Griekenland om muziekles te geven in een vluchtelingenkamp. Ze doet dit namens de organisatie Connect by Music. Om haar werk in het vluchtelingenkamp te kunnen financieren heeft ze een doneeractie opgetuigd onder de naam 'Let love rule'. 

De doneeractie bestaat uit drie onderdelen:

  • Benefietconcert Let love rule op zondag 9 februari
  • Veiling van waardevolle diensten
  • Losse donaties
Benefietconcert Let love rule (let op: bijna uitverkocht!)

Op zondag 9 februari om 15:00 uur is er een benefietconcert met als titel Let love rule in De Nieuwe KHL in Amsterdam.
Op het programma staat een battle tussen de twee koren waar Christie dirigent van is: De Gezellige Bloes en het Koor-gaat-door. Een groep kinderen van een Amsterdamse basisschool zal zingen en spelen. En er is een optreden van een gelegenheidsband bestaande uit muzikale vrienden en jong talent waaronder Esmir, Tim, Dalila, Iris, Gabriela, Evita. Tijdens het benefietconcert zal Adriaan Kok, de oprichter van Connect by Music, aanwezig zijn om iets over het project te vertellen.

Entree: Richtprijs voor deelname en entree is €25 per persoon. Meer of minder mag ook. Het aantal plaatsen is beperkt. Om te reserveren betaal je op de pagina van de doneeractie het bedrag dat je wilt geven voor het benefietconcert. 


Wil je naar het concert of graag een losse donatie doen? Ga dan hier naar de doneeractie!