20-10-2020

Inkomensdaling door COVID-19? Het Jongerencultuurfonds is er ook voor jou!

 

Heb je door de Corona crisis een steuntje nodig voor het lesgeld van jouw kind?

Het Jongerencultuurfonds wil ouders tegemoetkomen die door de Coronacrisis het lesgeld van hun kind voor hun muziekles niet (meer) kunnen betalen. Dit doen ze door (gedeeltelijk) het lesgeld voor naschoolse culturele activiteiten van hun kinderen te betalen.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een speciale financiering door het Jongerencultuurfonds Amsterdam? Doe dan hier de check van het JCF.

Let op

*Ouders met een stadspas kunnen nog steeds gewoon zelfstandig of via de balletschool een aanvraag bij het fonds doen.

*Ouders die een laag inkomen hebben maar dat niet door de Coronacrisis is veroorzaakt en die ook geen stadspas hebben kunnen een aanvraag bij het fonds doen via een intermediairLees meer: https://www.balletschooldekattensprong.nl/news/cultuurfonds-is-er-ook-voor-ouders-getroffen-door-corona/

Let op

*Ouders met een stadspas kunnen nog steeds gewoon zelfstandig of via de balletschool een aanvraag bij het fonds doen.

*Ouders die een laag inkomen hebben maar dat niet door de Coronacrisis is veroorzaakt en die ook geen stadspas hebben kunnen een aanvraag bij het fonds doen via een intermediairLees meer: https://www.balletschooldekattensprong.nl/news/cultuurfonds-is-er-ook-voor-ouders-getroffen-door-corona/