4.jpg
13-07-2019

Focus Bigband zoekt leden

knetter jij straks met ons van het podium af? 

De Jazz Focus Bigband is op zoek naar nieuw, gedreven talent!
De band heeft een lange, indrukwekkende geschiedenis. Dertig jaar geleden richtte de recent overleden Jazzlegende en inspirator Peter Guidi de Focus Bigband op, om deze in 2017 over te dragen aan de al even gedreven Lorenzo Mignacca. Samen met hun begeleiders hebben de jonge, talentvolle bandleden de Focus Bigband neer weten te zetten als misschien wel de krachtigste van Nederland!

Serious fun

Eindeloos veel optredens -waaronder op het North Sea Jazz Festival, in het Concertgebouw en het Bimhuis- vele prijzen, tournees in het buitenland, workshops én samenspel met gastsolisten, brachten de bigband naar het hoogste niveau in z'n categorie. Maar: tussen het serious harde werken door, is er altijd tijd voor fun. Mede door de goede verhouding tussen de musici en bandleider Lorenzo heerst er een vrolijke en inspirerende sfeer in deze jonge, energieke band.

Wie zoeken we?

De Focus Bigband is de top-band uit het bigband leertraject van Muziekschool Amsterdam dat uit vier bands bestaat. Elke twee tot drie jaar wisselt een deel van de bezetting. Zo ook nu! Wat we zoeken zijn gedreven musici tussen de zestien en twintig jaar, die met hun inzet, kwaliteiten en gezelligheid de Jazz Focus Bigband komen versterken. 

We zijn op zoek naar de volgende musici:

twee trombonisten
een lead trompettist
een trompettist
een alt saxofonist
een tenor saxofonist

Heb je interesse in één van de bovenstaande plekken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lorenzo.mignacca at muziekschoolamsterdam.nl

Weten waar en wanneer er gerepeteerd wordt én wat de kosten zijn, check dan de bandpagina