20-06-2019

Kom bij ons werken!

Muziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans om het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren tienduizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderd basisscholen en op de speciaal ingerichte locaties van de muziekschool.


saxofoondocent

Voor onze locatie Zuid zoeken we een saxofoondocent die vanaf september 2019 beschikbaar is. Je begint met een kleine praktijk maar met genoeg mogelijkheden om iets op te bouwen. Je werkt graag in teams samen met collega’s, bent ondernemend en sociaal. Klik hier voor meer informatie.


muziekdocent

Op dit moment zoeken we per direct een muziekdocent die graag met groepen werkt voor verschillende werkdagen en op verschillende locaties van onze muziekschool. Het betreft groepslessen voor kleuters en voor kinderen tot en met 12 jaar. Afhankelijk van jouw verdere expertise kunnen we je inzet daarnaast verder uitbreiden. Klik hier voor meer informatie.

Stagiaire Marketing & Communicatie

En last but not least zijn we ook op zoek naar een enthousiast Marketing & Communicatie monster! Een gewone stagiair(e) is trouwens ook zeer welkom. Lijkt het je leuk om mee te draaien op de marketing-afdeling van de grootste muziekles-instelling van de stad? Check dan hier de vacature stagiair(e) Marketing & Communicatie.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk op 4 juli 2019.

Meer informatie over de organisatie vind je hier.