MMIDK_KerstmuziekGala_2021_SetVexy-7897.jpg
16-12-2021

ShamSeptet bij het Kerst Muziekgala!

Het Kerst Muziekgala is ieder jaar de feestelijke afsluiting van het muzikale jaar van stichting Méér muziek in de klas. Tijdens het gala brengen jonge muzikale talenten de meest geliefde kersthits ten gehore met bekende artiesten zoals Jamai Loman en Trijntje Oosterhuis. Koningin Maxima is als erevoorzitter van de stichting ook bij het gala aanwezig. 

Dit jaar was ShamSeptet, bestaande uit Sham, Kim, Noah, Ole, Willem, Gilles, Noisa en bandleider Lorenzo Mignacca, gevraagd om op te treden tijdens het gala. In het speciale Winter Wonderland-decor zong Sham samen met artiest Jeangu Mocrooy het nummer What Christmas Means To Me. Wat een fantastisch optreden!!!

Heb je het Kerst Muziekgala gemist? Je kan het hier terugkijken. 


Méér Muziek in de Klas

Méér Muziek in de Klas zet zich in voor structureel en goed muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland. Want muziekonderwijs vergroot de wereld van het kind en levert een bijdrage op cognitief, emotioneel, sociaal en creatief vlak. Méér Muziek in de Klas laat zien hoe leuk en waardevol muziekonderwijs is, vergroot kennis van leerkrachten en brengt duurzame verbindingen tot stand door scholen en regionale partijen aan elkaar te verbinden en te laten samenwerken.

Dit afgelopen jaar van de stichting was ook voor Muziekschool Amsterdam bijzonder, omdat eind november aan de stad Amsterdam de Méér Muziek in de Klas Bokaal uitgereikt werd voor 10 jaar muziekonderwijs in de stad die de muziekschool samen met onze partners Leerorkest, Aslan Muziekcentrum, Muziekcentrum Zuidoost en Concertgebouw in ontvangst mochten nemen.