ajunso2.JPG
14-09-2021

20- 09 Doe-lekker-mee met ons junioren orkest


Op maandag 20 september doe je lekker mee met AJuNSo! Speel je inmiddels al een tijdje op je instrument? Kom dan aanstaande maandag naar de Willem de Zwijgerkerk in Amsterdam en neem je instrument mee! Het leukste jeugdorkest van Amsterdam AJuNSo is op zoek naar nieuwe leden.

bloemetjes buitenzetten

Het Amsterdams Junioren Symfonie Orkest speelt natuurlijk klassieke stukken maar is ook dol op filmmuziek en speelt ook musical en popsongs. Elke maandag wordt er gerepeteerd en ze treden jaarlijks op bijzondere plekken op. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Amsterdamse Bostheater of het Archeon? Ook reist het Junioren Orkest elk jaar met elkaar af naar Texel om daar de bloemetjes buiten te zetten. Een uitwisseling want de kinderen van het Texels jeugdorkest komt ook jaarlijks naar Amsterdam.


Open repetitie

Tijdens de open repetitie. Alle instrumenten zijn welkom! De dirigent Peter Veenhuizen zorgt ervoor dat elk kind zoveel mogelijk op zijn eigen niveau kan spelen. Er is ook volop ruimte om door te groeien binnen het orkest, naarmate je langer speelt en handiger bent op je instrument worden de partijen moeilijker en kun je op een gegeven moment doorstromen naar het Amsterdam youth Sympony Orchestra.

Bij AJuNSo is het keten, hard werken, optreden voor een groot publiek én op tournee naar Texel! Kortom: kom gezellig langs, speel een deuntje mee -of niet- en maak kennis met dit supervette orkest!

Wist je dat...
  • ...AJuNSo bij Ecomare een concert heeft gegeven voor de zeehonden? 
  • ...er elk jaar een superleuke repetitie-zaterdag wordt georganiseerd met alle orkestleden?
  • ...er dan als een malle gerepeteerd én lekker gegeten wordt?
  • ...het nog veel leuker kan? Namelijk: aan het einde van het jaar stap je met alle AJuNSo-kids in een grote bus richting het noorden. Na de overtocht met de boot start de tournee met het Texelse junioren-orkest!
  • ...AJuNSo elk jaar speelt op het Vaderdagconcert in het Amsterdamse Bostheater?
  • ...AJuNSo een film heeft gemaakt met EIGEN COMPOSITIES!? 
  • ...alle orkestleden trakteren als ze jarig zijn (mnjom)?
  • ...je niet alleen bij AJuNSO kunt samenspelen maar dat we in totaal maar liefst 36 open samenspeelgroepen hebben voor alle leeftijden? 


Voor wie
: iedereen van 10 t/m 14 jaar die minstens 2 jaar een niet-versterkt instrument bespeelt.
Dag: maandag 20 september 2021
Tijd: 16:30-17:30
Locatie: Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14
Entree: gratis, aanmelden is ook niet nodig