FVS_2902.jpg

MuziekLAB Amsterdam

Voor creatievelingen die van experimenteren houden

MuziekLAB is het nieuwe lesprogramma van Muziekschool Amsterdam gericht op nieuwe manieren van muziek maken. Een muziekLAB-curus is altijd creatief en high tech!

Muziek is overal en altijd te horen. En wordt steeds vaker digitaal gecreëerd. Bij ons ontdek je de wereld van media, performance en technologie. Je kunt apps en games ontwikkelen. Bedenken hoe een standbeeld kan klinken. Muziek ontwerpen bij dans- en theatervoorstellingen. Synthesizers bouwen en programmeren. Het kan allemaal.

Vind jij het leuk om te onderzoeken hoe je muziek kunt creëren? Houd je van het experiment en ervaren door doen? Dan is MuziekLAB echt iets voor jou. We bieden korte workshops en jaarcursussen, gegeven door enthousiaste docenten. Het programma is nog volop in ontwikkeling.

Omdat we het belangrijk vinden aan te sluiten bij wat jij wil leren, mag je ons altijd laten weten wat je ideeën en plannen zijn. Klik hier om dit ons te laten weten!

Composer producer

Houd jij van experimenteren met muziek via de computer? En wil je je daar wel elke week mee bezig houden? Dan is de jaarcursus precies iets voor jou. 

 

Korte cursus producer composer

Speciaal voor jongeren die in korte tijd veel te weten willen komen over hoe je met hulp van een computer muziek maakt. Kom experimenteren en sta versteld wat er allemaal mogelijk is.