MM1a_2000x700_geen tekst.jpg

music meets

Hét gratis maandelijkse online muziek-event voor alle Amsterdammers van 1 tot 18 jaar!

Tijdens Music Meets knalt een ware muziek-explosie van je scherm! Van een band in je broekzak tot een zingend speelgoedkonijn en het Grote Peuter Sambabal dát is Music Meets! Muziekschool Amsterdam gooit tijdens dit event haar digitale deuren wagenwijd open en we rollen we de rode loper voor je uit. Ontdek wat voor geks je allemaal met je stem kunt doen of trommel lekker op je rommel. Of je nu ervaring hebt op een instrument, of niet, je 3 óf 17 jaar oud bent: met Music Meets kom je ruimschoots aan die broodnodige dosis vitamine M! 


over music meets

Music Meets is het gratis online muziekprogramma van Muziekschool Amsterdam. Het bestaat uit een breed scala van te gekke online activiteiten aan. Zo kun je actief deelnemen aan Zoomlessen en clinics én zijn er live te gekke kindervoorstellingen. Iedereen tussen de 1 en 18 jaar is van harte uitgenodigd om mee te zingen, dansen, trommelen, luisteren én lachen! 

 

op de hoogte blijven?

Houd de website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief van Muziekschool Amsterdam om op de hoogte te blijven van de volgende Music Meets in het najaar van 2021.