FVS_5226.jpg (2)

Shorts!

Ontdek de Dj, popster, muziekproducer of singer-songwriter in jezelf

Ben je nieuw bij Muziekschool Amsterdam en wil je eens wat dingen uitproberen of heb je al jaren les en wil je jouw skills verbeteren, ons aanbod Shorts! is voor álle Amsterdamse kinderen en jongeren tussen de 7 en 21 jaar.

Shorts! bestaat uit een brede programmering van vaste en wisselende korte workshopreeksen voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de Shorts! ga je 6 weken aan de slag met het maken van beats, werk je aan je performance of leer je jouw eigen songs schrijven. Met dit programma bieden wij kinderen en jongeren de kans om hun diverse talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een van de Shorts!? Meld je aan voor de Short van jouw keuze. De lesdagen en tijden staan vermeld bij de betreffende Short.

Let op: De Shorts! starten bij voldoende deelname en na bevestiging door de docent of de administratie. Wijzigingen en indelingen onder voorbehoud.

De volgende Shorts! starten binnenkort

De Shorts! starten vier keer per jaar: in de herfst, de winter, het voorjaar en de zomer. Het programma kan per blok verschillen.