FVS_9484-samenspel-les-slagwerk-baby-horizontaal.jpg

Kennismaking (1 t/m 7 jaar)

Zet bij ons je eerste muzikale stappen

Kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Tijdens de lessen ervaren de peuters en kleuters het plezier van muziek maken.  Ze leren spelenderwijs verschillende muziekinstrumenten kennen.

 

Opbouw

Het volgen van meerdere cursussen uit ons aanbod voor de allerkleinsten biedt het kind de mogelijkheid om op zijn eigen niveau vorderingen te maken. Het volgen van een jaarcursus biedt de basis voor een optimale ontwikkeling.

 

Benodigdheden

Als ouder hoef je je geen zorgen te maken over de aanschaf van instrumenten, wij zorgen voor de materialen en instrumenten.

 

Voor peuters

Al vanaf 1,5 jaar kun je met muziekles beginnen. Je volgt als (groot)ouder samen met je kind de cursus. Ga samen op muzikale ontdekkingsreis.

Muziek met peuters 1,5 - 2,5 jaar
Muziek met peuters 2,5 - 3 jaar
Muziek met peuters ONLINE

Kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Naast Muziek met peuters hebben we ook Dreumesdans en Peuterdans voor de kleintjes.

Dreumesdans 2 - 3 jaar
Peuterdans 3 - 4 jaar

Voor kleuters

Is je kind al op de basisschool? Dan neemt het zelfstandig deel aan de cursus.

Spelen met muziek 4 t/m 6 jaar 
Kinderen ontdekken spelenderwijs de diverse aspecten van muziek. Dit doen ze met behulp van liedjes, spelletjes en muziekfragmenten over allerlei onderwerpen uit het kinderleven.

Kleintje viool 4 t/m 6 jaar 
In deze cursus maak je spelenderwijs kennis met de viool. We zingen samen liedjes, klappen ritmes, doen  muziekspelletjes, maken kennis met muzieknoten en leren vooral hoe je heel mooi viool kunt spelen!

voor 6- en 7-jarigen

Zit je in groep 3 of 4 en wil je muziek maken? Kom dan een jaar lang verschillende instrumenten uitproberen!

Ontdek je instrument 6 & 7 jaar
Blazen, tokkelen, strijken, roffelen of toetsen aanslaan… Wat lijkt jou leuk? Elk blok ontdek je een ander instrument. Je krijgt dan les op een blokfluit óf trompet, gitaar óf harp, viool óf cello, djembé óf darbuka, piano, accordeon óf keyboard. Na de cursus weet je van welk instrument jij blij wordt!