muziekbende.jpg (1)

Instrument- of zangles met samenspel (combinatie)

Voor jonge muzikanten!

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud en start je bij de muziekschool met instrument- of zangles? Dan bieden we je de mogelijkheid om mee te spelen in één van de muziekbendes (zonder extra kosten*). Als muziekbende-lid heb je dus iedere week twee lessen, die we direct na elkaar proberen te plannen.

Je leert de ins en outs van je instrument, die je meteen toepast in jouw popband, koor, jazzgroep of orkest. En bij samenspelen hoort natuurlijk ook optreden met jouw groep!

welke muziekbende past bij jou?

Voor de onderstaande muziekbendes kan iedereen zich aanmelden:

  • Jazzbende

Voor de onderstaande muziekbendes kun je je alleen aanmelden als je een bepaald instrument bespeelt:

  • Wereldbende: alleen akoestische instrumenten
  • Popbende: alleen drums, keyboard, basgitaar, elektrische gitaar, zang, saxofoon

 

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor het instrument van jouw keuze, via de bendes onderaan deze pagina of via de instrumentencursuspagina's. In het aanmeldformulier geef je vervolgens jouw voorkeur voor een Muziekbende op. 


LET OP:
deelnemen aan Muziekbende kan alleen in combinatie met instrument- of zangles.

 

 

*Vanuit onze missie om kinderen te stimuleren om samen muziek te maken, is er budget vrijgesteld om samenspeellessen te bekostigen. Op deze manier kunnen we de lessen kosteloos aanbieden aan startende leerlingen. Het kan voorkomen dat het niet lukt om je bij een groep aan te laten sluiten, vanwege planning of te veel of te weinig deelnemers. Wij kunnen dan helaas geen alternatieve invulling garanderen. In zo'n geval blijft het tarief (voor de instrumentale en vocale lessen) ongewijzigd.