FVS_8560-samenspel-les-dwarsfluit-kind-horizontaal-div.jpg

Lessen

Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen, maar ook als je later in je leven muziekles wil volgen kan dat natuurlijk ook. Heb je al eens muziekles gevolgd of gezongen en kriebelt het weer? Sluit je dan bijvoorbeeld aan bij een van onze vele ensembles, orkesten, bands of koren. Bij Muziekschool Amsterdam is iedereen welkom. Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, hebben we diverse kortingsmogelijkheden

Kennismaken met muziek

Voor de allerjongsten vanaf 1,5 jaar hebben we een gevarieerd aanbod. Je kunt samen starten met je peuter in een muziekles voor jullie tweeën. Of voor opa en oma om samen met hun kleinkind te volgen.
 
Vanaf de kleuterleeftijd volgt je kind zelfstandig in een veilige omgeving met enthousiaste en bevlogen docenten Spelen met Muziek.

Kinderen van 6 t/m 8 jaar ontdekken hun favoriete instrument bij Ontdek je instrument. Tijdens de cursus proberen ze allerlei instrumenten uit! 

Een instrument leren spelen of zingen

Bij de muziekschool kun je uit ruim 20 instrumenten en voor zangles kiezen. 

Muziekbende (7 t/m 12 jaar)
Als je tussen de 7 en 12 jaar bent en bij de muziekschool op instrument- of zangles komt, kun je naast instrumentles óók les hebben in een bandje, orkest, koor of ensemble! Dat doe je bij Muziekbende. Dit is automatisch inbegrepen bij de instrumentles. 

Samen spelen, zingen én optreden

Ook al heb je nog nooit een instrument vastgehouden of een noot gezongen; vanaf 8 jaar kun je bij ons meteen in een orkest of band meespelen én optreden.

Heb je al enige muzikale ervaring dan heb je de keuze uit samenspelen en zingen met mede-muzikanten, passend bij jouw muzikale voorkeur en instrument. 

Natuurlijk laat je van je horen; er is voldoende ruimte om op te treden op allerlei plekken in- en buiten Amsterdam, we gaan zelfs naar het buitenland. 

Talentprogramma's

Volg je al enige tijd muziekles of  heb je zangles en je wilt meer? Droom je ervan om naar het conservatorium te gaan of wil je mee kunnen spelen in de allerbeste amateurorkesten?

Dan biedt de muziekschool jou een prachtkans: meedoen aan een van onze talentprogramma's. Na een succesvolle auditie sta jij in de spotlight en helpen we jou vooruit om je muzikale dromen waarheid te laten worden.