2023-07-02-17-12-28-RayRay---0713.jpg

Jazz Amsterdam

Waar jouw improvisaties het publiek in vervoering brengt 

Vind jij net als wij jazz te gek? Heb je je eigen jazzidolen? John Coltrane, Miles Davis, Sarah Vaughan of Benjamin Herman? Dan is de Jazzafdeling jouw plek! Ons jazzteam werkt samen met jou aan je improvisatie, timing, interpretatie, toon en techniek. Je ontmoet andere jazzmuzikanten en samen treed je vaak op.

Uniek voor Amsterdam heeft de muziekschool een speciale jazzafdeling en een programma voor zeer gemotiveerde en getalenteerde muzikanten. Na een succesvolle auditie volg je een op maat gemaakt les programma, vol workshops, optreden en instrumentale les om je nog beter te maken.


NIEUW: jazzbende (7 t/m 12 jaar)

Kies jouw favoriete instrument & speel direct samen in een band (bij de instrumentles inbegrepen). Als startende muzikant krijg je twee keer per week les: één keer op je instrument (individueel of in groepsverband), en één keer met je jazzbende. Tijdens jouw instrumentale -of zangles leer je techniek en theorie, met die tools kan je in jouw jazzband direct samenspelen. Optreden hoort er natuurlijk ook bij, en dat doen we dan ook een meerdere keren per jaar op een echt podium in Amsterdam! Jazzbende is onderdeel van Muziekbende.

 

 

Jazz ensembles

Al vanaf twee jaar instrumentles kun je meedoen met een ensemble. Of vraag je docent of je al mee mag spelen, of kom gerust een keertje sfeerproeven. Je bent van harte welkom. 

Muziekles in jazzsferen

Wil je graag muziekles op een instrument en bijna alleen maar jazzmuziek spelen? Kijk dan eens bij ons aanbod.

Jazz Academy

Dit is de talentafdeling van de muziekschool voor gemotiveerde leerlingen vanaf 10 jaar met minimaal 2 jaar leservaring. Ben jij gemotiveerd om meer met muziek te doen dan alleen les? Lees dan gauw verder op de Jazz Academy pagina. Voor de Jazz Academy doe je eerst auditie, deze zijn altijd in juni.