aanmeldformulier instrumentenactie

Ik wil graag gebruik maken van de Instrumentenactie en ontvang 15% korting op een koopinstrument en 50% op een huurinstrument.

De Instrumentenactie is bedoeld voor leerlingen tot en met 20 jaar die gebruikmaken van een Stadspas, de Scholierenvergoeding, het Jongerencultuurfonds of de Middeninkomenskorting. Hij geldt niet voor kennismakingscursussen. De volgende muziekwinkels doen mee:

Résonance, resonance-vioolbouw.nl
Terpstra-muziek, terpstra-muziek.nl
Soundplaza, sound-plaza.nl
Bol & Sanders piano’s, bolpianos.nl/vestigingen/amsterdam.html
Clavis, piano’s, clavis.nl
Saxomania (alleen koop), saxofoons, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, saxomania.com
Maas Vioolbouw (alleen koop), maasvioolbouw.nl

Je kunt ook bij Muziekschool Amsterdam een instrument met korting huren (harp, accordeon, fagot en hobo). In principe kan dat alleen in het eerste lesjaar. Blijkt echter dat er voldoende instrumenten zijn, dan kan het instrument in volgend cursusjaar ook nog gehuurd worden. De prijs voor het huren van een instrument is normaal 225 euro, met de Instrumentenactie 112,50 euro.
> klantenservice@muziekschoolamsterdam.nl

Voor de Instrumentenactie geldt een maximumvergoeding, deze is voor huurinstrumenten €250 per cursusjaar en voor koopinstrumenten eenmalig maximum €250. Indien de aanvraag wordt toegekend (er is een maximum aantal vergoedingen) dan wordt deze in december of juni overgemaakt. De instrumentenactie wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Muziekschool Amsterdam.

Gegevens cursist

 

Cursusgegevens

 

Gegevens ouder/verzorger