FVS_6214.jpg

Vrienden muziekschool

De Vrienden van Muziekschool Amsterdam dragen er aan bij dat zoveel mogelijk Amsterdamse kinderen en jongeren het plezier van muziek maken kunnen ontdekken, en hun talent kunnen ontwikkelen. Doe je ook mee? Jouw steun zorgt ervoor dat het muziekonderwijs nog breder toegankelijk wordt, en dat onze leerlingen extra mogelijkheden krijgen om samen te spelen en op te treden. Bovendien geniet je als vriend van speciale voordelen en activiteiten.

zelf projecten aandragen

Als Vriend kun je natuurlijk ideeën aandragen voor (mede)financiering door Stichting Vrienden van Muziekschool Amsterdam!. Droom je van een buurtproject, een speciale masterclass, het vormen van een kinderorkest… Er is elk jaar 5.000 euro beschikbaar voor muzikale projecten die een link hebben met Muziekschool Amsterdam en passen binnen de doelstellingen. Klik HIER voor de voorwaarden.


concertreis roman oro en roman ensemble

Dankzij een bijdrage van Stichting Vrienden hebben Roman Oro en Roman Ensemble in augustus 2018 een gezamenlijke concertreis kunnen doen naar Pula. Tijdens deze week hadden de leerlingen diverse workshops en concerten. Ter afsluiting gaven zij zelf een concert op een prachtige locatie boven de zee. Klik HIER voor een dag-tot-dag verslag en foto’s.

    

Over vrienden

Nog meer Amsterdamse kinderen kennis laten maken met muziek, dat is wat de Stichting Vrienden van Muziekschool wil realiseren. LEES MEER over haar activiteiten.

waarom vriend worden

De Vrienden van Muziekschool Amsterdam dragen er aan bij dat alle Amsterdamse kinderen muziek kunnen maken en hun talent ontwikkelen. Doe je mee? Jouw steun helpt het muziekonderwijs toegankelijker te maken en geeft onze leerlingen meer mogelijkheden om samen te spelen en op te treden. Bovendien geniet je als vriend van vele extra's. Meer lezen over vriend worden.

Contactgegevens

stichting vrienden van muziekschool amsterdam
Bachstraat 5 | 1077 GD Amsterdam
contactpersoon: Jenny Messink
Telefoon: (020) 578 73 70| bereikbaar op ma, di, do en vr
Mail: vrienden@muziekschoolamsterdam.nl

IBAN: NL39 INGB 0005 9363 97
RSIN: 820873342