FVS_4150 JazzJuniorUnlimitedBB.jpg

Sponsoring

Talentontwikkeling

Bij Muziekschool Amsterdam kunnen kinderen, jongeren en volwassenen uit de hele stad terecht om te ontdekken waar hun muzikale passie en talent liggen. En om dromen waar te maken. Daarom besteden we veel aandacht aan talentontwikkeling, samenspelen en optreden. Jouw bedrijf kan ons hierbij helpen!

Wat je kunt sponsoren

Naast de (deels gesubsidieerde) muziekeducatie, organiseert Muziekschool Amsterdam ook extra activiteiten die alleen met externe bijdragen gerealiseerd kunnen worden, zoals het Excellence programma; onze opleiding voor toptalenten, ÀMP; de Amsterdamse Muziekprijs en Amsterdam ArtLab, de zomerschool i.s.m. de JeugdteJAterschool'.

Wie je bereikt als sponsor

Muziekschool Amsterdam is de grootste aanbieder van muziekeducatie in de stad. We geven wekelijks les op basisscholen. Hiermee bereiken we tienduizenden kinderen en hun ouders. Daarnaast verzorgen we muziekopleidingen op onze vijf locaties. Daar worden nog eens duizenden kinderen en volwassenen mee bereikt. Ook organiseren we jaarlijks meer dan honderd concerten.

Wat het je oplevert

Voor jou als sponsor is er volop gelegenheid voor exposure en toegang tot een grote groep Amsterdammers, jong en oud, en uit diverse gelederen van de Amsterdamse samenleving. En niet te vergeten: je draagt bij aan iets waar iedereen warm van wordt, namelijk kinderen die zichzelf ontdekken in de muziek.

Wat wij je bieden

Als sponsor kun je exposure krijgen in vele uitingen: affiches, flyers, website, social media, narrowcasting, persberichten en natuurlijk live bij de concerten. Daarnaast kun je muziek in huis halen: een optreden van een van onze bands of ensembles op jouw bedrijfsfeest of seminar. Graag stellen we, samen met jou, een passend sponsorpakket voor je samen.

ANBI

Wil je ons financieel ondersteunen? Muziekschool Amsterdam heeft de officiële status van 'culturele Algemeen Nut Beogende Instelling' (culturele ANBI). Dat betekent dat giften jou een fiscaal voordeel geven: het bedrag dat je schenkt, mag je 1,25 keer als gift aftrekken voor de belasting.

Op de website van de belastingdienst staat meer informatie over deze fiscale voordelen.

Interesse?

Wil je je ook committeren aan de educatieve ambities van Muziekschool Amsterdam? Neem dan contact op met Muziekschool Amsterdam via: jenny.messink@muziekschoolamsterdam.nl of via telefoonnummer 020-5787373 (bereikbaar van 8:30-17:00 uur).