Vacature Muziekdocent voor peuters


Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega met muzikaal talent? En lijkt het je leuk om dit talent over te brengen op onze jongste leerlingen? Dan is de Muziekschool op zoek naar jou.

Muziekschool Amsterdam is een instelling voor kunst- en cultuureducatie die alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans biedt om het plezier van (samen) muziek maken te beleven en draagt daarmee bij aan hun ontwikkeling, zodat ze kunnen worden wie ze willen en kunnen zijn.

Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderdtwintig basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool.

Om onze missie mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe muziekdocent voor op de zaterdagochtend.

Wat ga je doen?
Iedere zaterdagochtend geef jij tussen ca 9:00 en 12:00 uur les aan onze jongste leerlingen. Als peuterdocent verzorg je lessen voor kinderen van anderhalf tot vier jaar, waarbij ook de ouders meedoen. Peuters zijn zeer gevoelig voor ritme en klank. Tijdens verschillende cursussen ontdekken kinderen samen met een ouder het plezier van samen muziek maken. Ze zingen, bewegen en gaan aan de slag met eenvoudige muziekinstrumenten. In het begin zitten de peuters misschien nog wel veilig bij hun ouders op schoot, maar al snel springen ze enthousiast rond! 

Wat neem je mee?
-  Je bent enthousiast en creatief
-  Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij jonge kinderen
-  Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs 
-  Je bent betrouwbaar en klantgericht
-  Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium

Wat bieden wij?
-  Een dynamische werkplek in het hartje van Amsterdam
-  Je werkt in belangrijke mate zelfstandig met ruimte voor jouw ideeën en jouw persoonlijke ontwikkeling
-  We bieden een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. We bieden een goede verlofregeling, schoolvakanties grotendeels vrij, pensioenregeling, studiefaciliteiten en een collectieve zorgverzekering
-  Het salaris is conform de CAO Kunsteducatie schaal 8

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl onder vermelding van “Sollicitatie Peuterdocent”.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Frederique Stutvoet, telefonisch te bereiken via 020 578 7373.

 

Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.