Vacature muziekdocent voor peuters

Muziekschool Amsterdam is een toonaangevende muziekeducatie-instelling in Nederland. Het is onze missie om alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te leren ervaren en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn. Op onze “eigen” locaties en via onze lessen in het regulier onderwijs bereiken we tienduizenden kinderen en jongeren per jaar.

Op dit moment zoeken we een docent voor Muziek met peuters (1,5 tot 2,5 jaar) en 2,5 t/m 3 jaar op verschillende locaties, met name voor de zaterdagochtend, maar ook voor doordeweekse ochtenden.

 

Profiel muziekdocent voor peuters

Als docent peuters verzorg je lessen voor deze zeer jonge kinderen, waarbij de ouders meedoen.

  • je bent enthousiast en creatief
  • je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij jonge kinderen en hun ouders
  • je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs
  • je bent betrouwbaar en klantgericht
  • je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium

De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de CAO, in schaal 8. Het gaat om één of meerdere ochtenden in de week en afhankelijk van je CV en interesse kunnen ook andere (les)taken bij Muziekschool Amsterdam in beeld komen.

De verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, zien wij graag weerspiegeld in een personeelsbestand van onze school. Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de diverse en inclusieve stad wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

 

Interesse?

Upload je CV en motivatie via deze link. Om je sollicitatie kracht bij te zetten, kan je ook een korte video uploaden waarin je een lesonderdeel toont (max. 1 minuut), geschikt voor de doelgroep. Voor praktische vragen over de procedure benader je de coördinator onderwijs Roos Zoetemeijer via roos.zoetemeijer@muziekschoolamsterdam.nl.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag z.s.m. en uiterlijk voor 1 juni 2024.