FVS_9535-drums-elektrischegitaar-pop.jpg

Vacature medewerker Techniek

Muziekschool Amsterdam is een instelling voor kunst- en cultuureducatie die alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans biedt om het plezier van (samen) muziek maken te beleven en draagt daarmee bij aan hun ontwikkeling, zodat ze kunnen worden wie ze willen en kunnen zijn.

Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderdtwintig basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool.

Om onze missie mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een

Medewerker Techniek

32 - 40 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je biedt technische ondersteuning aan docenten en medewerkers van Muziekschool Amsterdam in de breedste zin van het woord. Je zorgt ervoor dat het gebouw, de kantoorruimtes en de leslokalen optimaal in orde zijn. Vanuit een klantgerichte houding voer je werkzaamheden uit op het gebied van beheer en (klein) onderhoud, veiligheid en de inrichting en uitstraling van het gebouw.

Je voelt je verantwoordelijk voor onze muziekschool en in het bijzonder voor de locatie Bachstraat. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken op de Bachstraat. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor specifieke technische zaken in onze andere locaties. Je hebt veel contact  met collega’s en externen zoals leveranciers en huurders.

Naast bovengenoemde werkzaamheden draag je bij aan de voorbereiding en uitvoering van bijzondere evenementen zoals de open dagen.

Tot je concrete taken horen onder meer het (laten) uitvoeren van:

 • Controles en het verrichten van onderhoud- en/of reparatiewerkzaamheden van de gebouwen, installaties en instrumenten en hierover rapporteren
 • Het in overleg inschakelen van derden en hen begeleiden bij controles en het uitvoeren van werkzaamheden
 • Op orde houden van alle veiligheidsvoorzieningen
 • Het bestellen van goederen zoals instrumenten, AV- en IT-apparatuur
 • Het bieden van (technische) ondersteuning bij activiteiten, programma’s en voorstellingen
 • Regelen van de schoonmaak en beveiliging
 • Verstrekt algemene informatie aan gebruikers en verricht administratieve taken

 

Wat neem je mee?

 • Je bent een stressbestendige aanpakker die overzicht houdt, op heldere wijze communiceert en stevig in je schoenen staat
 • Je hebt een dienstverlenende instelling en een representatieve uitstraling
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal
 • Je hebt technisch inzicht en kunt dit omzetten in uitvoering
 • Je afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4, bij voorkeur facilitaire dienstverlening
 • je hebt relevante praktische en technische werkervaring en bent handig met computers
 • Je bent zelfstandig, proactief en kunt goed samenwerken met verschillende partijen
 • Je bent in staat sturing te geven aan externe partijen die werkzaamheden op locatie uitvoeren
 • Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en bent woonachtig in Amsterdam (bij voorkeur nabij onze locatie)

 

Wat bieden wij?

Een dynamische werkplek in het hartje van Amsterdam. Er is een informele en gezellige werksfeer met betrokken collega’s. Je werkt in belangrijke mate zelfstandig met ruimte voor jouw ideeën en jouw persoonlijke ontwikkeling.

De functie is voor 32 tot 40 uur per week. We bieden een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. We bieden een goede verlofregeling, pensioenregeling, studiefaciliteiten en een collectieve zorgverzekering. De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform CAO schaal 5 (maximaal € 2.980 ). Startdatum per 1 april 2024 of zoveel eerder als mogelijk.

 

Interesse?

Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV z.s.m. via personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl met in de CC Tijmen.de.Groen@muziekschoolamsterdam.nl onder vermelding van “sollicitatie medewerker Techniek”. De eerste ronde gesprekken vindt zo snel mogelijk plaats.

Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren, wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.