Vacature gitaardocent

Muziekschool Amsterdam is een toonaangevende muziekeducatie-instelling in Nederland. Het is onze missie om alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te leren ervaren en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn. Op onze “eigen” locaties en via onze lessen in het regulier onderwijs bereiken we tienduizenden kinderen en jongeren per jaar. 

Voor het team van gitaardocenten zijn we op zoek naar een nieuwe collega, die één of meerdere dagdelen wil komen lesgeven.

 

Jouw profiel

  • je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven aan kinderen
  • je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden
  • je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium of een vergelijkbaar diploma
  • je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden,  samenspel  en plezier
  • je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs
  • je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit

 

Naast het geven van reguliere gitaarlessen, beschik jij over de volgende expertises:

  • Gitaarlessen voor het jonge kind (vanaf 6 jaar)
  • Ervaring in het verzorgen (heterogene) groepslessen is een pré

 

De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de CAO, in schaal 8. Omvang stemmen we af in overleg. Afhankelijk van je CV en interesse kunnen ook andere (les)taken bij Muziekschool Amsterdam in beeld komen.

De verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, zien wij graag weerspiegeld in een personeelsbestand van onze school. Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de diverse en inclusieve stad wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

 

Interesse?

Upload je CV en motivatie via deze link. Om je sollicitatie kracht bij te zetten, kan je ook een korte video uploaden waarin je een lesonderdeel toont  (max 1 minuut), geschikt voor de doelgroep. Voor praktische vragen over de procedure benader je de coördinator onderwijs Roos Zoetemeijer via roos.zoetemeijer@muziekschoolamsterdam.nl.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag z.s.m. en uiterlijk voor 1 juni 2024.