LauraJacobs_20191017_LAJA_BrakkeGrond_Pioneer-14_2022-08-08-131504_pevi.jpg

Vacature docent/coach Urban Arts

Onze missie:
Alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn.

Voor onze nieuwe afdeling die zich specialiseert in Urban Arts, zijn wij op zoek naar enthousiaste coaches met expertise in het creëren van beats, rappen, spoken word, beatboxen, dans, R&B zang, en meer. Heb jij een specialisatie in een van deze gebieden, of heb je een andere vaardigheid die hier perfect bij aansluit, dan nodigen wij je uit om ons team te versterken! Jouw bijdrage kan een significante impact hebben op de ontwikkeling en richting van ons muziekonderwijs.


Jouw profiel
● je bent avontuurlijk, betrouwbaar, ondernemend en staat voor hoge kwaliteit.
● je neemt bent enthousiast over het ontwikkelen en uitvoeren van muzikale programma's gericht op eigenaarschap, creativiteit en zelfvertrouwen.
● je hebt pedagogische en didactische skills die aansluiten bij kinderen en/of jongeren.
● je bent leergierig en betrokken bij ontwikkelingen in het muziekonderwijs
● je bent goed op de hoogte van de scene
● je hebt relevante ervaring of een opleiding in muziek en dans, of je bent op een andere manier aantoonbaar muzikaal bekwaam.


De verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, zien wij graag weerspiegeld in een personeelsbestand van onze school. Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de diverse en inclusieve stad wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.


Interesse?
Upload je CV en motivatie via deze link. Vragen? Stuur een mailtje aan gina.van.vreden@muziekschoolamsterdam.nl