Vacature Coördinatie-medewerker Muziekonderwijs

 

De missie van Muziekschool Amsterdam:
Alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid geven het plezier van (samen) muziek maken te ervaren en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn.


Voor het volbrengen van die missie is het onderwijs-coördinatie-team op zoek naar versterking voor de periode april t/m september. Het betreft een tijdelijke functie (0,2 tot 0,3 FTE in overleg) met uitzicht op een eventueel vervolg.


Je taken bestaan onder meer uit:
- het afstemmen en inplannen van lessen voor het nieuwe schooljaar en alles wat daarbij komt kijken
- communicatie tussen docenten en teams
- communicatie tussen de verschillende onderwijs-ondersteunende afdelingen
- het organiseren van onderwijs- en promotie-evenementen
- diverse organisatorische taken


Jouw profiel
● je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit
● je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier
● je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
● je hebt organisatorische ervaring met gevoel voor context
● je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs


Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.


Interesse?
Om te solliciteren kun je je motivatie en je cv uploaden via dit formulier. Doe dit uiterlijk op zondag 7 mei en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.