Evenementen en projecten

Bij Muziekschool amsterdam bruist het van de activiteiten!

We doen veel meer dan muziekles aanbieden. We laten van ons horen op onze eigen podia en op podia in de stad.
Kijk HIER voor de laatste informatie.

Elk jaar hebben we een aantal vaste momenten waarop we onze deuren open zetten en iedereen het plezier van muziekmaken willen laten ervaren. Je bent van harte welkom!

Open Lesweek

Tijdens de open lesweek zijn er verschillende lessen waaraan je mee kunt doen. Net als een echte muziekles. We organiseren dit twee keer per jaar, in september en rond eind januari/begin februari.

Instrumenten uitprobeerdag

Dit is een groot feest. Op al onze locaties kun je instrumenten komen uitproberen. Stel zelf een carrousel samen van instrumenten of kies voor een mysterie instrument en laat je verrassen op de dag zelf. Klik hier voor meer informatie.

Audities

Bij Muziekschool Amsterdam kunnen zeer gemotiveerde en getalenteerde kinderen en jongeren deelnemen aan een van onze talentprogramma's. Klassiek, jazz of pop. Eens per jaar zijn de audities om een plekje te bemachtigen in een van deze voor Amsterdam unieke talentopleiding. Klik HIER voor meer informatie over de Academies.

Music Meets

Music Meets is een gratis festivalreeks voor alle kinderen en jongeren van Amsterdam en omstreken. Met een live én online programma van workshops, clinics, live-talks en voorstellingen wil Muziekschool Amsterdam jonge Amsterdammers de mogelijkheid bieden om nieuwe muziek te ontdekken, zich te laten inspireren en zich verder te ontwikkelen. Klik HIER voor meer informatie over Music Meets. 

Peter Guidi Jazz Marathon

Het BIMhuis is dé locatie waar je al ons jazz talent tijdens deze Jazz MArathon tegenkomt. Deze happening vindt één keer per jaar plaats.