FVS_5832.jpg
FVS_6494.jpg
FVS_7167.jpg
FVS_7283.jpg
FVS_7237.jpg
FVS_6657.jpg

Peuter Kleuter Muziekfeest

We luiden de zomer in met muziek en dans

Op zaterdag 15 juli barst het Peuter Kleuter Muziekfeest los in de Tolhuistuin. Speciaal voor deze dag wordt de stadsjungle omgetoverd tot een wonderlijke wereld waar de kleinste avonturiers samen met hun ouders op een muzikale ontdekkingstocht gaan.

 

het programma

Dit jaar staat alles in het teken van Tuinavonturen, van de aankleding en de versiering tot de workshops en de liedjes. Dus zet je zonnebril op, neem je groene vingers mee en trek je meest fleurige outfit aan!

Natuurlijk ligt bij het Peuter Kleuter Muziekfeest de nadruk op muziek maken, liedjes zingen en dansen, maar daarnaast zijn er in de prachtige natuur van de tuin ook nog tal van andere spannende activiteiten te beleven!

Wil jij deze gezellige dag graag samen met jouw kleintje(s) beleven? Meld je aan via het formulier onder aan deze pagina.

 

Praktische informatie en aanmelden

Datum: zaterdag 15 juli
Tijd: Peuters 09.30 - 12.00 uur | kleuters 12.30 - 15.00 uur (deuren open vanaf 09.15 uur)
Locatie: Tolhuistuin, Tolhuisweg 3 in Amsterdam

Het feest is gratis toegankelijk*, maar je moet je wel aanmelden via het aanmeldformulier. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail in je inbox.

* Mocht je onverhoopt toch niet kunnen? Meld je dan af via de link in jouw bevestigingsmail, zodat we een ander kindje blij kunnen maken met jouw plekje.

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk