producer composer.jpg (1)

Online Producer / Online Composer 2020

Wist je dat er een complete muziekstudio in je broekzak zit? Tijdens de digitale Producer of Composer zomercursus leer je met verschillende muziek-apps werken. Zo maak jij straks je eigen muziek op je telefoon! Volg van 3 augustus tot 15 augustus één van de twee cursussen; mixen mag ook. Tijdens de cursus word je digitaal begeleid door een coach. De opdrachten zijn deels op jouw persoonlijke niveau en interesses afgestemd. Klaar voor een zomer vol opzwepende beats of dromerige composities? Meld je dan aan! 


Hoe het werkt

De Producer en Composer zomercursussen zijn onderdeel van de Summerschool 2020 van Muziekschool Amsterdam. Deze online cursussen, kun je op (bijna) elke device volgen; vanaf je vakantieadres, of vanuit huis. In de Producercursus leer je vette beats maken en ga jij je eigen stijl ontdekken. De Composercursus gaat over hoe je muziek schrijft in noten en akkoorden en hoe je daar een persoonlijke touch aan geeft! 

(a)synchroon leren

Je gaat aan de slag met verschillende muziek-apps zoals songmaker, bandlab en noteflight. Tijdens de cursus leer je zelfstandig aan de hand van instructievideo's. Daarnaast ontvang je tijdens Zoomsessies persoonlijke feedback op je voortgang. 

asynchroon leren
  • Leer in je eigen tijd op telefoon, tablet of laptop.
  • Bekijk de filmpjes van je coach met persoonlijke, op jou toegespitste, aanwijzingen.
  • Doe de opdrachten en leer stap voor stap.
  • Kies de beats (producer) of de componisten (composer) route, of maak je eigen combinatie!
synchroon leren
  • (Optionele) Zoomsessies waarin je vragen kunt stellen en wordt gecoacht.
  • De serie heeft een eigen planning met filmpjes en opdrachten die je per dag kunt volgen. Je kan hier natuurlijk van afwijken, maar om mee te doen met de coachingssessie op Zoom, moet je wel iets te presenteren hebben.
eigen leerstijl en niveau

De coach onderzoekt samen met jou welke aspecten van beats maken of componeren jou het meeste aanspreken. Na het uitvoeren van de eerste opdrachten, past de coach het programma aan jouw niveau en wensen aan.

 

cursus informatie
  • voor wie? - Kinderen tussen de 8 en de 12 jaar.
  • Wat kost het? - De cursus (of een combinatie van de twee cursussen) kost €25,- 
  • Aangemeld en dan? - Na je aanmelding ontvang je een welkomstmail met verdere instructies. Om deel te nemen heb je een  telefoon, laptop of tablet met koptelefoon nodig.
  • Wanneer? - De cursus vindt plaats van 3 augustus tot 15 augustus. De 3 digitale Zoomsessies worden enkele dagen voor de start van de cursus ingepland. Je bent vrij om eerder te beginnen met de cursus, langer door te gaan, of korter deel te nemen! Meer informatie hierover ontvang je in de welkomstmail.