MM kleuters.jpg

Spelen met muziek Online (4 - 6 years)

In de gratis online Zoomcursus 'Landen van de wereld' reizen we de hele wereld over. In onze fantasie trommelen we er op los in wondere wouden, zingen we gekke liedjes op hagelwitte stranden én doen we maffe dansjes op de top van de allerhoogste berg! Door welke landen we trekken is nog een verrassing, maar dat de muziek van je scherm afspat is zeker!

De les begint met het wc-lied van meester Wim. Verder zingen, klappen, dansen en stampen we er op los en doen we een te gekke interactieve quiz.

Lesdatum

  • zaterdag 8 mei 2021 12:00 uur 

Onder voorbehoud gaat Muziekschool Amsterdam na de meivakantie open. Spelen met muziek vindt dan weer op onze locaties plaats. Vond je de online lessen leuk? Houd dan de cursuspagina Spelen met muziek in de gaten om je aan te melden voor een cursus op onze locatie! 

meld je aan voor deze gratis online les

Meedoen? Leuk! Instappen kan op elk moment. Meld je hieronder aan en ontvang verdere informatie en de Zoomlink in je inbox!

meld je hier aan voor deze Zoomlessen

Deze gratis Zoomles wordt live uitgezonden vanuit de muziekschool. Meld je aan via onderstaande link en je ontvangt de zoomlink voor deelname op de dag van de Zoomles in je inbox.

Dag: zaterdag 8 mei 2021
Tijd: 12:00-12:30 uur
Voor: kleuters van 4 t/m 6 jaar
Door: Rosanne & Wim
Waar: online