Marlene Amsdorf

Docent Muziek met peuters

Kun je iets vertellen over de manier waarop je lesgeeft?

Plezier maken en je vrij voelen staat tijdens mijn les centraal. Even uit de thuissferen stappen en de kinderen en hun ouders/verzorgers verwonderen met muziek en beweging. Ik wil laten zien wat voor een positieve effect muziek heeft en voor je doet voor jou en het kind. Even lekker jezelf zijn, samen lachen, leren en plezier maken.

Wat doe je buiten de muziekschool?

Ik speel piano en schrijf eigen liedjes die ik wil uitbrengen onder de artiestennaam Lany K. en ben bezig met mijn eerste EP. Ik ben altijd wel bezig met een creatief project. En ik werk op de marketingafdeling van Muziekschool Amsterdam. 

 

Waarom geef je graag les?

Van muziek maken en luisteren word ik blij en ontspannen van en geeft me veel inspiratie en energie. Dit wil ik graag meegeven en leren aan de kinderen en hun ouders/verzorgers. En het doet me goed als de kinderen en hun ouders/verzorgers binnenkomen met een glimlach en ook weggaan met een glimlach.

 

Hoe ziet het contact met de ouder van een leerling eruit?

Ik vind het belangrijk dat ouders/verzorgers van mijn leerlingen zich gezien en gehoord voelen. Ouders kunnen na afloop van de les en buiten de lessen altijd contact met mij opnemen voor een gesprek of een vraag.  

 

Wanneer word je écht gelukkig van je werk als muziekdocent?

Als ik zie dat de kinderen iets geleerd hebben en elke week naar mijn les komen en het leuk hebben. 

Geeft les in de talen

Nederlands

Ik werk als zelfstandige docent bij Muziekschool Amsterdam
Kvk:
91328977