IMG_2032-samenspel-concert-zang-jeugd-horizontaal.JPG

Zanggroep Kids (6 t/m 8 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
6, 7, 8 37 lessen In de week van 24 augustus 2020 € 186,- (37 weken, 60 min) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Zuid
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

spelletjes om te leren zingen

Samen zingen is superleuk! Je staat er nooit alleen voor als je in een groepje zingt. Als je goed op elkaar let, zing je vanzelf de juiste tekst op hetzelfde moment. Dat klinkt mooi. We maken een hoop plezier en doen allerlei spelletjes om onze stem te oefenen.

Samen kiezen we de liedjes uit die we zingen. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Kinderen voor Kinderen, uit musicals en Nederlandstalige muziek, zoals liedjes van Marco en Jada Borsato, ‘Hart Beat’ of ‘Ooit zal ik gaan’ uit de Disneyfilm Vaiana.

Carmen Gomes is de dirigent van deze zanggroep. Zij zorgt dat jij beter gaat zingen en dat het een gezellige en vrolijke les is. We dansen, zingen en leren spelenderwijs muzieknoten lezen. Alexandra Lindeboom, pianodocent bij de muziekschool, is de vaste begeleider op piano.

Het is leuk is om je ouders, broers, zussen, opa, oma en vrienden te laten genieten van onze zanggroep. Daarom treden we een paar keer per jaar op. Daar oefenen we goed voor.

 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.