FVS_2693-samenspel-concert-zang-jeugd-horizontaal.jpg

Zanggroep Junior ( 8 t/m 10 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
8, 9, 10 37 lessen week van 01 September 2021 € 190,- (37 weken, 60 min) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Zuid

iedereen kan meezingen

Samen zingen is superleuk! Helemaal in een zanggroep, want je helpt elkaar de teksten te onthouden, de wijs te houden en tegelijk te zingen. Dan klinken de nummers supergoed! De muzieklessen zijn gezellig en we maken een hoop plezier met elkaar. Zeker weten dat je nieuwe vrienden maakt.

Zingen is niet moeilijk als je het goed aanleert. Daarom doen we allerlei zangoefeningen voor je stem, leer je goed ademen en roept de docent Carmen Gomes, tevens dirigent, regelmatig ‘houd je keel open en let op je articulatie’. Zij leert jou goed te zingen, ritme te houden, noten lezen en let ook op dat het samen zingen goed gaat. Alexandra Lindeboom, pianodocent bij de muziekschool, is de vaste begeleider op piano.

We zingen wat jij leuk vindt, want we kiezen samen de liedjes uit. Dat kan van alles zijn. Bij nummers uit musicals en Nederlandse popliedjes maken we ook een dans.

Uiteraard treden we op en shinen met elkaar op het podium. Met ouders, broers, zussen en vrienden in de zaal.

 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.