pop corner 8378-samenspel-les-zang-jeugd-horizontaal.jpg

Zangbende (7 t/m 12 jaar)

Vind jij het ook zo leuk om te zingen? Samen zingen is nog veel leuker! Bij de zangbende zing je in een koor met maximaal 12 andere kinderen. We zingen bekende popliedjes, maar we schrijven ook onze eigen nummers! Een paar keer per jaar geven we een groot optreden voor al onze ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes.

Muziekbende

Zangbende is onderdeel van Muziekbende, hét nieuwe samenspeelprogramma van Muziekschool Amsterdam. Wanneer je kiest voor een instrument- of zangles ga je daarnaast direct samen spelen in een band, ensemble of koor met kinderen van jouw leeftijd en niveau. Meer informatie over Muziekbende vind je hier

 

ik doe mee!

Wil je mee zingen met één van onze koren? Dat kan met de onderstaande instrumenten. Klik op het instrument om je aan te melden. In het inschrijfformulier kan je vervolgens aangeven welke startband jouw voorkeur heeft. 

meld je aan

Wil je meespelen in één van onze Muziekbende koren? Meld je dan hieronder aan. In het inschrijfformulier kan je vervolgens aangeven welke startband jouw voorkeur heeft.