FVS_6973-samenspel-concert-zang-volwassenen-horizontaal.jpg

Zang (21+)

express yourself

Zingen! Wie doet het niet? Maar echt zingen. Technisch zuiver en ‘soulfull’. Dat is een hele kunst. Want er is geen instrument zo persoonlijk als je stem. Van jou bestaat er maar één.

Kom op zangles om op zoek te gaan naar jouw unieke geluid en het repertoire wat daar het beste bij past én waar jij het meest van houdt. Iedereen kan leren zingen en zichzelf uitdrukken in muziek.

En al die verhalen over stofjes die vrijkomen als je zingt en je een geluksgevoel en energie geven. Dat is echt waar. Kom het maar ervaren.

Enthousiast geworden?
Kom dan zangles volgen bij Muziekschool Amsterdam.

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.