FVS_9031-samenspel-docent-les-zang-jeugd-horizontaal-nonprint.jpg

Zang en piano (7 t/m 10 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
7, 8, 9, 10 37 lessen vanaf september 2020 € 577,- (37 weken, 60 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Muziekschool Zuid, Muziekschool C/O
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

een gouden muzikaal duo

Voor kinderen uit groep 4 t/m 7 hebben we Zang en Piano, of lekker kort ZEP! We zingen en spelen erop los met bekende liedjes.

Zang en piano: een gouden combinatie

Terwijl je zingt, begeleid je jezelf op de piano, precies zoals jij het wilt. Superhandig ook. Bij ZEP leer je de basisbeginselen op de piano en krijg je zangles. Ook leer je spelenderwijs je eerste noten lezen. Dit komt altijd van pas als je verder gaat met instrumentale of zanglessen.

Laat je horen!

Je treedt een aantal keer per jaar op bij de muziekschool. Er is niks leukers dan je vriendjes en familie te laten horen wat je hebt geleerd.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt:

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.