Wonderfulmusic_03-viool-samenspel-klassiek-les-jeugd-jongeren.jpg

Wonderful Music (12 t/m 18 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 0 lessen

samen spelen we beter

Wonderful Music voor (alt)violisten, cellisten en contrabassisten met vijf tot zeven jaar les-ervaring. Het samenspelen in dit ensemble is een welkome aanvulling op de reguliere muzieklessen. De groep stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat in korte tijd een hoger niveau bereikt wordt.

We spelen klassieke-, wereld- en moderne muziek. Zoals muziek van de componisten J.S. Bach of Peter Maxwell Davies of we spelen jigs (Ierse muziek). Tijdens de les werken we aan de technische en muzikale interpretatie. De vaste docent wordt ondersteund door een begeleider.

Natuurlijk treden we ook samen op! Bijvoorbeeld in de Muiderkerk en op het festival van de leslocatie Centrum-oost.

meedoen na auditie

Om deel te nemen aan dit ensemble doe je eerst auditie. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden, waarna de ensembleleiders contact met je opnemen over het moment waarop je auditie kunt doen. Wat ze van je verwachten dat je kunt? Noten lezen, bekend zijn met positiespel en vibreren, een mooie toon kunnen maken en uit het hoofd kunnen spelen. Ook als je geen muziekles hebt op de Muziekschool kun je terecht bij dit ensemble. Je start dan bij het ensemble de Golden Angels, na ongeveer een half jaar maak je vervolgens, in overleg met de ensembleleiders, de overstap naar Wonderful Music.

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.