FVS_3045-samenspel-concert-zang-jongeren-horizontaal.jpg

Vocal Freedom (v.a. 21 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
Volwassenen 37 lessen € 640,- (37 weken, 60 minuten) als je later instroomt, betaal je minder Locatie Zuid

vanaf 21 jaar betaal je € 343. Ben je student, dan betaal je vanaf 21 jaar € 236.

een sound die je raakt

Ben je tussen de 19 en 26 jaar en ben je gek op samen zingen? Dan is deelnemen aan Vocal Freedom een héél goed idee. De zangeressen, veelal student, zingen al een tijdje samen en krijgen steeds meer hun eigen sound. Pop, soul, urban, anderstalig, vintage, anno nu. Met een grote variatie in zangstijl: meerstemmig, dan weer een a capella medley en mash up’s.

Favoriete nummers zijn van Pentatonix, London Grammar, we zingen mash up's van het populaire Franse trio L.E.J, songs van Adele, Imagine Dragons, Ariana Grande, Sia en veel driestemmig A capella.

Wat heeft een koor echt nodig? Juist, een enthousiaste, muzikale en inspirerende docent. En die hebben we! Jazz-zangeres Carmen Gomes weet het beste uit iedere zangeres én de zang groep te halen en zorgt ervoor dat Vocal Freedom ook op het podium straalt.

Je komt het koor dan ook regelmatig tegen bij optredens. Paradiso en het Ostade Theater heeft al met ze kennisgemaakt.

Ben je ook zo’n zangwonder en benieuwd of deze zanggroep iets voor je is? Kom dan eens luisteren en doe mee met deze bijzondere Vocal Talent Group van Muziekschool Amsterdam.

Goed te weten

Vanaf 21 jaar betaal je het lestarief van € 343. Ben je echter student, lever dan een kopie van je studentenpas in. Je betaalt dan € 236. 

Beschikbare data & locaties

Van wie je les krijgt

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.