Robin de Smit_viool_fotograaf Lotte Dale.jpg

Viool

muziekles in tijden van corona
Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan worden de lessen tijdelijk online gegeven. Vind je het sowieso prettiger om online les te krijgen dan is dit ook mogelijk.

een muzikale alleskunner

Houd je van het zangerige geluid van de viool? Uit dit snaarinstrument tover je oneindig veel klanken en tonen. De viool is misschien wel het populairste instrument in de klassieke muziek. Veel beroemde componisten hebben vioolconcerten geschreven. Je komt de viool ook in andere muziekstijlen tegen. Jazz, tango, folk, pop, klezmer, Turkse en zigeunermuziek. Deze lijst is zeker niet compleet. De viool combineert met tal van andere instrumenten. Alleen spelen hoeft niet, mag wel.

Zie je jezelf al staan? Viool onder je kin, strijkstok in de aanslag en je vingers op de snaren.

Na de eerste klanken ben je verkocht. Ga jij vioolles volgen?

 

Hoe wil je les krijgen?

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.610, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 805, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
academies en Excellence

Elk jaar rond juni zijn de audities voor onze talentprogramma's.
Verleid jij de jury met je muzikale skills en enthousiasme? Dan ben je van harte welkom op onze Jazz Academy, Pop Academy, Academie Klassiek óf Excellence Klassiek. Die laatste is ons 'topsportprogramma' voor zeer gemotiveerde en getalenteerde muziekleerlingen.