IMG_2109_producer_composer.jpg

Turbocursus Producer/Composer (8 t/m 12 jaar)

Leeftijd Aantal lessen Start van de cursus Cursusprijs Locatie Beschikbaarheid
10, 11, 12, 12 0 lessen september, oktober, januari, maart, mei
muziekles in tijden van corona

Je kunt je gerust aanmelden voor deze cursus. In principe vinden de lessen plaats op één van onze locaties. We volgen in dat geval tijdens de lessen strikt de regels van het RIVM. Mocht de situatie in seizoen 2020-2021 tijdelijk veranderen, dan staat er een online aanbod klaar om de tijdelijke onderbreking op te vangen.

Ontdek nieuwe en spannende manieren van muziek maken

Tijdens de turbocursus Producer/Composer leer je opnemen en produceren op een Mac én hoe je een goeie compositie maakt. Daarnaast verdiep je je in 'sound design en leer je  elektronische en akoestische geluiden ontwerpen en bewerken.

Na deze cursus heb je de volgende skills onder de knie: 

  • je bent in staat loops & tracks te maken met Ableton Live, of je eigen DAW.
  • je produceert je eigen muziek. 
eigen instrument

Een eigen instrument meenemen of kunnen bespelen is niet nodig. Als je wilt, kun je je instrument meenemen om te gebruiken in je eigen productie. Een producer hoeft geen muzikant te zijn, maar een muzikant kan wel producer worden! Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden.

MuziekLAB

De cursus Producer/Composer is onderdeel van muziekLAB, het lesprogramma van Muziekschool Amsterdam gericht op nieuwe manieren van muziek maken. Een muziekLAB-cursus is altijd creatief en high tech!

Beschikbare data & locaties

Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.