amp 2017 3336-Jazzkids-samenspel-concert-trompet-saxofoon-jazz-jongeren-horizontaal.jpg

Trompet (7 t/m 12 jaar)

instrument voor stoere types

Bij de trompet denk je vast aan tètèrète, aanvalluuh! Dit is hét geluid om de voetballers van het Nederlands elftal aan te moedigen. De trompet zegt hiermee: ‘let op, er staat iets te gebeuren!’. Precies daarom is hij ooit uitgevonden.

Jij verrast je publiek ook met de aanstekelijke muziek. Laat jezelf maar horen! Met gemak kom je altijd boven het orkest uit.

Hoe je erop speelt? Je blaast in het mondstuk en laat je lippen trillen. Op de buis zitten drie ventielen om de buis langer of korter te maken. Speel jij binnenkort je eerste liedjes?

Bij Muziekschool Amsterdam kun je trompetles volgen in groepsverband of individueel.

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

7 tips om beter te oefenen op je instrument

Een muziekinstrument leren spelen is leuk, maar gaat niet altijd helemaal vanzelf. Goed nieuws: beter oefenen kun je leren! Als je makkelijker en dus vaker oefent word je logischerwijs ook beter in het bespelen van je instrument. Check dus de volgende 7 tips en oefen beter!