FVS_0348-samenspel-les-trombone-jongeren-horizontaal.jpg

Trombone (21+)

opvallend in blazerssectie of solo

Als trombonist speel je in een koperensemble, gemengd ensemble, symfonieorkest, harmonieorkest, fanfare, brassband, jazzband en big band. Jij vrolijkt de achterste rijen van het orkest op. In het dweilorkest zet jij de toon. Als solist blaas je iedereen omver!

Het geluid van de trombone is veelzijdig en spreekt tot de verbeelding. Wat denk je ervan om een ronkende motor na te bootsen? Dat gebeurt in het Motorbike Concerto van Sandström. Ook dat is de trombone!

Je bespeelt de trombone door het schuifmechanisme te bewegen voor hoge en lage tonen. De trombone kan iets bijzonders en unieks: glissando spelen. Je maakt de toon door de schuif - zonder te stoppen met blazen- van één naar een andere positie duwt/trekt. Dat is een interessante uitdaging om deze techniek onder de knie te krijgen!

Eigen instrument 
Kom je bij ons op muziekles, dan heb je een eigen instrument nodig. Deze kun je huren of kopen. Onderaan deze pagina staat een link naar onze kortingsmogelijkheden, waaronder korting op je instrument. Kijk snel of je gebruik kunt maken van één van de kortingen. 

Enthousiast geworden?
Kom dan tromboneles volgen bij Muziekschool Amsterdam

Beschikbare data

Volwassenen Individueel

Bij Muziekschool Amsterdam leer je jouw favoriete muziekinstrument spelen of krijg je zangles in jouw eigen tempo. Of je nu nog helemaal geen ervaring hebt, of de geheimen van het instrument al kent: onze enthousiaste docenten begeleiden je naar een hoger niveau. Onze lessen passen altijd in jouw agenda: wij bieden veel flexibiliteit met dag, tijd en locatie.

Lesgeld: € 1.770, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 30 minuten les. Inschrijven
Lesgeld: € 885, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per 14 dagen 30 minuten les. Inschrijven
Alles rondom aanmelden

Als je wilt weten wat er gebeurt nadat je bent aangemeld voor een cursus. Of als je de algemene lesvoorwaarden wilt bekijken.

Van wie je les krijgt: