FVS_7386-samenspel-concert-trombone-jeugd-verticaal.jpg

Trombone (8 t/m 12 jaar)

blazen zal je!

Deze ‘grote broer’ van de trompet brengt met haar mooie geluid de sfeer in het muziekstuk. Met de trombone speel je zacht en melodieus, maar je kunt ook heel veel geluid produceren. Je komt de trombone vaak tegen samen met andere blazers; als solo-instrument doet dit stoere instrument zijn werk ook goed. Je kunt al snel meespelen in een ensemble, bij de muziekschool bij de Jazz-kids bijvoorbeeld.

Daar sta je dan met de trombone! Wist je dat als je de schuif helemaal uitschuift deze wel twee keer zo lang is? Door het schuiven speel je van hoge naar lage tonen en andersom. Uiteraard gecombineerd met jouw blaastechniek, want blazen zal je!

Wil je dit instrument ook leren bespelen? 
Bij Muziekschool Amsterdam kun je tromboneles volgen in groepsverband of individueel.

Van wie je les krijgt:

Hoe wil je les krijgen?

Instrument & Orkest (groep 5 t/m 8)

Omdat muziek maken het allerleukste is om dat samen te doen, is Instrument & Orkest een goede keuze. Je speelt meteen samen met verschillende kinderen die op een ander instrument dan jij spelen.  Bij Instrument & Orkest krijg je én les op je eigen instrument in een klein groepje, én je speelt samen in een orkestklas. 

 

Groepsles

In een groepsles krijg je één keer per week samen met andere kinderen les die hetzelfde instrument spelen. In jouw groepje zitten kinderen van jouw leeftijd en die ongeveer net zo lang muziekles hebben als jij. Het leuke is dat je niet alleen van je docent leert, maar ook van elkaar. Een groepje met twee leerlingen krijgt 30 minuten les, met drie leerlingen is de lestijd 45 minuten. 

Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Aanmelden
Individueel

Wil je liever je docent helemaal voor jou alleen? Kies dan voor individuele les. Het voordeel is dat de docent precies rekening houdt met jouw tempo. Ook is er meer flexibiliteit in de dag, tijd en locatie. Muziekles op maat!

Lesgeld: € 915, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer per week 25 minuten les. Aanmelden
Lesgeld: € 560, als je later instroomt, betaal je minder. Je krijgt één keer in de 14 dagen 30 minuten les. Aanmelden
Muziekles voor iedereen

Om muziekles voor iedereen betaalbaar te houden, zijn er mogelijkheden om korting te krijgen.

7 tips om beter te oefenen op je instrument

Een muziekinstrument leren spelen is leuk, maar gaat niet altijd helemaal vanzelf. Goed nieuws: beter oefenen kun je leren! Als je makkelijker en dus vaker oefent word je logischerwijs ook beter in het bespelen van je instrument. Check dus de volgende 7 tips en oefen beter!